Wat is een Arctic Dome?

Arctic Dome is ontworpen, ontwikkeld en gefabriceert door Arctic Dome AS in Gausdal, Noorwegen. De domes zijn ontworpen als een unieke accommodatie voor de reis industrie, maar is ook te gebruiken als een bar of workshop ruimte. De Domes zijn ontworpen om het heftige weer van de poolcirkel te weerstaan, zij het hevige sneeuwval of zware stormen.

Arctic Dome 15

De Arctic Dome 15 is significant kleiner dan zijn grote broer de AD23, dit maakt het makkelijker om de dome warm te houden. Hij is dan ook ontworpen voor gebruik in de winter, wanneer de temperaturen lager zijn. De Arctic Dome 15 heeft genoeg ruimte voor een dubbelbed. Daarnaast komt het met een groot voorraam en een dakraam, zodat zijn kleinere postuur op geen enkele manier de Arctic Dome ervaring aantast.

Vloeroppervlak 15.9 m2
Hoogte 270 cm
Breedte 430 cm
Ingang 165 cm

Geïnteresseerd in de AD15?

Arctic Dome 23

De originele Arctic Dome, gemaakt voor de ultieme Arctic Dome ervaring. De dome heeft genoeg ruimte voor slaap en zit gelegenheden. Het komt met een groot voorraam en een skylight, zodat je comfortabel in bed kan liggen terwijl je naar de sterren kijkt. De Arctic Dome 23 is ook groot genoeg voor andere gebruiksdoeleinden, zoals evenementen of als toevoeging voor een huisje.

Vloeroppervlak 23 m2
Hoogte 340 cm
Breedte 550 cm
Ingang 190 cm

Geïnteresseerd in de AD23?

Toilet module

De toilet module kan eenvoudig gekoppeld worden aan de Arctic Dome 23. Hij is specifiek ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met een geurloze Pacto toilet, maar kan eenvoudig worden aangepast voor gebruik met een aangesloten toilet. De toilet module is inclusief een Pacto toilet en is klaar voor gebruik.

Vloeroppervlak 1.3 m2
Hoogte 215 cm
Goal 100 x 130 cm

Geïnteresseerd in een toilet module?

Arctic Dome pakketten

Onze beiden modellen kunnen geleverd worden in combinatie met al onze accessoires. Hierbij inbegrepen zijn: geïsoleerde vloer, verwarming, binnenvoering en een deur met slot. Het enige wat u hoeft te doen is de dome monteren en inrichten en dan bent u klaar voor uw gasten.

Geïnteresseerd in een pakket?

1. Neem contact op

U kunt altijd contact met ons opnemen om uw plannen te bespreken. U heeft waarschijnlijk al nagedacht over de locatie en heeft misschien al foto’s en een eenvoudig plan van uw visie.

2. Krijg een voorstel

Wij zullen u helpen met het doen van een voorstel over het ontwerp van het kamp en welke accessoires daarbij nodig zijn. Vanzelfsprekend is dit voorstel niet-bindend.

3. Herziening

Wij zullen samen het voorstel herzien en veranderingen doorvoeren waar nodig. Daarnaast zal de bouw locatie worden bekeken en worden voorbereid.

4. Een overeenkomst is bereikt

Een overeenkomst over het aantal domes en accessoires is overeengekomen tussen u en Arctic Dome AS. Alle formele aanvragen en/of vergunningen voor de bouwplaats moet u hebben.

5. Levering

Na productie en eventuele persoonlijke aanpassingen zullen alle domes en accessoires geleverd worden op locatie.

6. Montage

Er kan begonnen worden met de bouw van de Dome.

Arctic Dome + Sustainability

De Arctic Dome is een accommodatie product met een focus op sustainability. Extensieve bouw processes zijn niet nodig voor de montage van de dome. Met de correcte voorzorgsmaatregelen zal de schade voor de natuur minimaal zijn. Wij raden aan om de dome te plaatsen op een pilaar ondersteund platform. Hierdoor zal de schade voor de ondergrond minimaal zijn en kleine schades makkelijk herstelbaar blijven. Wij zijn goed geïnformeerd in dit gebied en kunnen u helpen met het vinden van een oplossing die overeenkomt met uw wensen. Neem contact met ons op voor sustainable oplossingen.

Geïnteresseerd in een Arctic Dome?