Domecamp

Domecamper er prosjekter hvor man etablerer overnattingstilbud med fem eller flere domer og har et gjennomtenkt og fullstendig tilbud til sine gjester.  Høy standard er stikkordet her, slike camper med domer innredet som fullverdige hotellsuiter finnes flere steder i verden og er svært populært. Etableringen av en slik camp er også meget konkurransedyktig når det kommer til pris, sett i forhold til bygging av mer permanente bygg som høystandard hytter eller lignende.

Arctic Dome 15

De Arctic Dome 15 is significant kleiner dan zijn grote broer de AD23, dit maakt het makkelijker om de dome warm te houden. Hij is dan ook ontworpen voor gebruik in de winter, wanneer de temperaturen lager zijn. De Arctic Dome 15 heeft genoeg ruimte voor een dubbelbed. Daarnaast komt het met een groot voorraam en een dakraam, zodat zijn kleinere postuur op geen enkele manier de Arctic Dome ervaring aantast.

Vloeroppervlak 15.9 m2
Hoogte 270 cm
Breedte 430 cm
Ingang 165 cm

Geïnteresseerd in de AD15?

Arctic Dome 23

De originele Arctic Dome, gemaakt voor de ultieme Arctic Dome ervaring. De dome heeft genoeg ruimte voor slaap en zit gelegenheden. Het komt met een groot voorraam en een skylight, zodat je comfortabel in bed kan liggen terwijl je naar de sterren kijkt. De Arctic Dome 23 is ook groot genoeg voor andere gebruiksdoeleinden, zoals evenementen of als toevoeging voor een huisje.

Vloeroppervlak 23 m2
Hoogte 340 cm
Breedte 550 cm
Ingang 190 cm

Geïnteresseerd in de AD23?

Toilet module

De toilet module kan eenvoudig gekoppeld worden aan de Arctic Dome 23. Hij is specifiek ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met een geurloze Pacto toilet, maar kan eenvoudig worden aangepast voor gebruik met een aangesloten toilet. De toilet module is inclusief een Pacto toilet en is klaar voor gebruik.

Vloeroppervlak 1.3 m2
Hoogte 215 cm
Goal 100 x 130 cm

Geïnteresseerd in een toilet module?

Arctic Dome pakketten

Onze beiden modellen kunnen geleverd worden in combinatie met al onze accessoires. Hierbij inbegrepen zijn: geïsoleerde vloer, verwarming, binnenvoering en een deur met slot. Het enige wat u hoeft te doen is de dome monteren en inrichten en dan bent u klaar voor uw gasten.

Geïnteresseerd in een pakket?

Doelgroepen/gebruikers

Grotere projecten zijn geschikt voor diegenen die veel gasten accommodatie willen bieden en toegang hebben tot voldoende ruimte voor een heel resort. Vooral voor spelers met ervaring en de mogelijkheid om activiteiten te combineren met accommodatie in koepels. Domecampers met vijf of meer domeinen zijn duidelijk het grootste potentieel voor hoge inkomsten. Niet in de laatste plaats zijn dit projecten met een goede advertentiewaarde en veel publiciteit in de media.

Toepassing

Accommodatieresorts van hoge kwaliteit, er moet voldoende ruimte zijn tussen het domein, een apart platform voor elk van de domeinen en vaak geassocieerd met noodzakelijke servicefaciliteiten, of het nu gaat om een servicegebouw met douchefaciliteiten of een afzonderlijke badkamermodule in elk domein. Het is belangrijk om hier heel te denken en te conceptualiseren. Hogere norm, meer gewillige klanten.

Geïnteresseerd in een Arctic Dome?