Smart sitat som fremhever miljøfordelene ved å bruke Arctic Dome

Testresultat/forskning?

Arctic Dome wortelt voor de natuur

Duurzaam toerisme

“Het frame van de Arctic Dome is gemaakt van aluminium en is uitermate recyclebaar.”

Bedrijven beginnen zich te realiseren dat om in de toekomst winst te maken, ze nu duurzaamheidsproblemen moeten oplossen en nieuwe oplossingen gevonden moeten worden (Jørgensen & Pedersen, 2017).

Zowel bedrijven als individuen willen bijdragen aan het milieu en er zijn veel manieren om dit te doen.

Arctic Dome heeft een kleine impact (soms geen impact) als het aankomt op het milieu en de natuur, mits er correct gepland is. In tegenstelling tot permanentere gebouwen, zoals hutjes en hotels, zorgt het demonteren ervaan dat de impact op de natuur snel te niet wordt gedaan. De Arctic Dome is tevens zeer competitief wat betreft prijs, zowel in de investering als in het onderhoud. De Arctic Dome is een goed voorbeeld van innovatief denken gecombineerd met duurzame oplossingen.

Het ontwerp en de bouw van de Arctic Dome  is zeer robuust en gaat voor vele jaren mee. De Domes worden gemaakt in onze (…) in Østre Gausdal en is dus lokaal geproduceerd. Ze kunnen makkelijk gerepareerd worden waar nodig. Het frame van de Arctic Dome is gemaakt van aluminium en is eindeloos recyclebaar. Recycling heeft maar een fractie van de energie nodig die metaal productie gewoonlijk nodig heeft.

Onze logistiek deelt ook mee in het duurzamer maken van onze bevoorradingsketen. Wij zorgen ervoor dat de Arctic Dome altijd de kortste route rijdt wanneer het geleverd wordt. Zodra een Dome is gemaakt in onze faciliteit in Gausdal, kijken we naar transport welke het meest voordelig is voor u en het milieu. Dit proces zorgt voor een grotere productiviteit, een lagere prijs en minder CO2 productie.