Enkele Dome

Een of meer domeinen kunnen de perfecte start zijn als u een accommodatieaanbieding wilt maken die aan een activiteit is gekoppeld, of als u toegang heeft tot een woning met een weergave. Maar het kan ook een exotische en opwindende uitbreiding zijn van een reeds bestaand aanbod van accommodaties. We hebben ervaren dat het domein geweldige advertentiewaarde biedt voor onze klanten, en daarmee ook de toegenomen vraag. In het toerisme van vandaag zien de toeristen speciale ervaringen en accommodatie in Arctic Dome kan een ervaring op zich zijn.

Arctic Dome 15

De Arctic Dome 15 is significant kleiner dan zijn grote broer de AD23, dit maakt het makkelijker om de dome warm te houden. Hij is dan ook ontworpen voor gebruik in de winter, wanneer de temperaturen lager zijn. De Arctic Dome 15 heeft genoeg ruimte voor een dubbelbed. Daarnaast komt het met een groot voorraam en een dakraam, zodat zijn kleinere postuur op geen enkele manier de Arctic Dome ervaring aantast.

Vloeroppervlak 15.9 m2
Hoogte 270 cm
Breedte 430 cm
Ingang 165 cm

Geïnteresseerd in de AD15?

Arctic Dome 23

De originele Arctic Dome, gemaakt voor de ultieme Arctic Dome ervaring. De dome heeft genoeg ruimte voor slaap en zit gelegenheden. Het komt met een groot voorraam en een skylight, zodat je comfortabel in bed kan liggen terwijl je naar de sterren kijkt. De Arctic Dome 23 is ook groot genoeg voor andere gebruiksdoeleinden, zoals evenementen of als toevoeging voor een huisje.

Vloeroppervlak 23 m2
Hoogte 340 cm
Breedte 550 cm
Ingang 190 cm

Geïnteresseerd in de AD23?

Toilet module

De toilet module kan eenvoudig gekoppeld worden aan de Arctic Dome 23. Hij is specifiek ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met een geurloze Pacto toilet, maar kan eenvoudig worden aangepast voor gebruik met een aangesloten toilet. De toilet module is inclusief een Pacto toilet en is klaar voor gebruik.

Vloeroppervlak 1.3 m2
Hoogte 215 cm
Goal 100 x 130 cm

Geïnteresseerd in een toilet module?

Arctic Dome pakketten

Onze beiden modellen kunnen geleverd worden in combinatie met al onze accessoires. Hierbij inbegrepen zijn: geïsoleerde vloer, verwarming, binnenvoering en een deur met slot. Het enige wat u hoeft te doen is de dome monteren en inrichten en dan bent u klaar voor uw gasten.

Geïnteresseerd in een pakket?

Doelgroepen/gebruikers

Nieuwe spelers of spelers die hun bestaande aanbod willen uitbreiden met een of meer domeinen. Dit kunnen ook grotere gevestigde spelers zijn die een of twee domeinen willen uitproberen.

Toepassing

Bijvoorbeeld accommodatie-aanbiedingen in verband met zalmvissen of noorderlichttoerisme of op activiteiten gebaseerde accommodatie in het hooggebergte.

Geïnteresseerd in een Arctic Dome?