Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een Arctic Dome?

De prijs van een Arctic Dome is afhankelijk van het aantal domes en de accessoires die worden aangeschaft. Neem contact met ons op voor een niet bindende offerte.

Hoe weerstaat een Arctic Dome regen en wind?

De Arctic Dome is ontworpen voor gebruik in alle seizoenen. De Domes zijn getest in de extreme condities van Noorwegen gedurende meerdere jaren. Daarom hebben wij het vertrouwen om te zeggen dat de Arctic Dome een van de marktleiders is op het gebied van wind en weer.

De unieke koepel vorm van de Arctic Dome zorgt ervoor dat de wind geen vat kan krijgen op de constructie wat ervoor zorgt dat de Domes zeer resistent zijn tegen wind. Als men kijkt naar de basecamps bij ‘s werelds hoogste bergen dan zult u vaak tenten met een koepel vorm tegenkomen.

Zijn er financiering opties mogelijk?

Arctic Dome AS biedt geen financierings mogelijkheden aan aan onze klanten. De meeste van onze klanten financieren de Domes met behulp van leningen.

Wij bieden wel huurmogelijkheden aan voor de Domes, deze kunnen gehuurd worden voor periodes van een paar uur tot meerdere maanden. Neem contact op voor een offerte!

Wat is de levertijd?

De levering is op basis van een akkoord met u, de levertijd is afhankelijk van de voorraad maar zal niet langer duren dan een maand. Neem contact met ons op voor een offerte.

Waar is de Dome van gemaakt?

Het raamwerkt is gemaakt van aluminium. De buitenste laag is gemaakt van 50/50% katoen/polyester, geïmpregneerd en behandeld om brandvertragend te werken. De binnenste laag is gemaakt van 100% polyamide en het raam plastic is 100% PVC.

Waarom zou ik voor een Arctic Dome kiezen?

De arctic Dome is een competitief en duurzaam alternatief voor het beginnen of uitbreiden van capaciteit. De Arctic Dome is makkelijk op te monteren en demonteren en kan verplaatst worden mocht het nodig zijn.

De Arctic Dome is een opwindend en uniek product met een hoge potentiele huurprijs, hierdoor kunnen de investeringskosten snel worden terugverdiend door u. Het product is duurzaam en kan gedurende het jaar gebruikt worden zonder problemen. Het feit dat het product gemaakt wordt in Gausdal is nog een zekerheid, dit stelt ons in staat om reparaties snel uit te voeren.

Heeft u andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen:

1. Neem contact op

U kunt altijd contact met ons opnemen om uw plannen te bespreken. U heeft waarschijnlijk al nagedacht over de locatie en heeft misschien al foto’s en een eenvoudig plan van uw visie.

2. Krijg een voorstel

Wij zullen u helpen met het doen van een voorstel over het ontwerp van het kamp en welke accessoires daarbij nodig zijn. Vanzelfsprekend is dit voorstel niet-bindend.

3. Herziening

Wij zullen samen het voorstel herzien en veranderingen doorvoeren waar nodig. Daarnaast zal de bouw locatie worden bekeken en worden voorbereid.

4. Een overeenkomst is bereikt

Een overeenkomst over het aantal domes en accessoires is overeengekomen tussen u en Arctic Dome AS. Alle formele aanvragen en/of vergunningen voor de bouwplaats moet u hebben.

5. Levering

Na productie en eventuele persoonlijke aanpassingen zullen alle domes en accessoires geleverd worden op locatie.

6. Montage

Er kan begonnen worden met de bouw van de Dome.

Geïnteresseerd in een Arctic Dome?