Arctic Dome 15

De Arctic Dome 15 is ontwikkeld gebaseerd op de ervaringen opgedaan tijdens het ontwikkelen van en de feedback van gebruikers op de Arctic Dome (23). Het was een logische stap om onze portfolio uit te breiden met het lanceren van een kleinere Dome. Zo is een kleinere versie beter bestand tegen het koude weer door het gemak waarmee deze is op te warmen. De Arctic Dome 15 heeft een significant kleiner volume, maar blijft nog altijd groot genoeg om comfortabel in te richten. Hierdoor biedt het nog steeds dezelfde Arctic Dome experience, zelfs in het koudste seizoen.

De Arctic Dome 15 kan geleverd worden met dezelfde accessoires als de 23, behalve de toilet module in verband met de lagere deur hoogte en kleinere binnenruimte.

Geïnteresseerd in AD15?

Technische informatie

Vloeroppervlak 15.9 m2
Hoogte 270 cm
Breedte 430 cm
Ingang 165 cm

1. Neem contact op

U kunt altijd contact met ons opnemen om uw plannen te bespreken. U heeft waarschijnlijk al nagedacht over de locatie en heeft misschien al foto’s en een eenvoudig plan van uw visie.

2. Krijg een voorstel

Wij zullen u helpen met het doen van een voorstel over het ontwerp van het kamp en welke accessoires daarbij nodig zijn. Vanzelfsprekend is dit voorstel niet-bindend.

3. Herziening

Wij zullen samen het voorstel herzien en veranderingen doorvoeren waar nodig. Daarnaast zal de bouw locatie worden bekeken en worden voorbereid.

4. Een overeenkomst is bereikt

Een overeenkomst over het aantal domes en accessoires is overeengekomen tussen u en Arctic Dome AS. Alle formele aanvragen en/of vergunningen voor de bouwplaats moet u hebben.

5. Levering

Na productie en eventuele persoonlijke aanpassingen zullen alle domes en accessoires geleverd worden op locatie.

6. Montage

Er kan begonnen worden met de bouw van de Dome.

Geïnteresseerd in een Arctic Dome?