Arctic Dome 23

De Arctic Dome 23 is ontworpen om de ruimte en comfort te maximaliseren. Met 23 vierkante meter aan vloeroppervlak en een plafond van ruim 3 meter hoog zorgt het ontwerp ervoor dat u genoeg ruimte heeft om van het zicht door de skylight of door het voorraam te genieten. De Dome is groot genoeg voor een comfortable dubbel bed en een zitruimte. De Dome is pas compleet als deze is ingericht als een luxueuze kamer met meubilair, wat ervoor zorgt dat uw gasten in bed kunnen blijven en kunnen genieten van gezellige Dome en zijn nabijheid tot de natuur. Wij kunnen de Artic Dome 23 leveren me een geïsoleerde vloer, mulitfuel kachels en een stalen deur met slot. Hiernaast kunnen wij ook helpen met het vinden van accesoires, zoals vuurtafels, zonnepanelen en dergelijken.

De Arctic Dome 23 is een betaalbaar, duurzaam alternatief voor bestaande accommodatie opties, zoals hutjes en standaard hotelkamers. De unieke bouw van de Arctic Dome 23 zorgt ervoor dat deze wind en neerslag kan weerstaan zonder moeite. De montage is eenvoudig genoeg met de instructies, dit zorgt ervoor dat u geen geld kwijt bent aan een aannemer.

Geïnteresseerd in de AD23?

Technische informatie

Vloeroppervlak 23 m2
Hoogte 340 cm
Breedte 330 cm
Ingang 190 cm

1. Neem contact op

U kunt altijd contact met ons opnemen om uw plannen te bespreken. U heeft waarschijnlijk al nagedacht over de locatie en heeft misschien al foto’s en een eenvoudig plan van uw visie.

2. Krijg een voorstel

Wij zullen u helpen met het doen van een voorstel over het ontwerp van het kamp en welke accessoires daarbij nodig zijn. Vanzelfsprekend is dit voorstel niet-bindend.

3. Herziening

Wij zullen samen het voorstel herzien en veranderingen doorvoeren waar nodig. Daarnaast zal de bouw locatie worden bekeken en worden voorbereid.

4. Een overeenkomst is bereikt

Een overeenkomst over het aantal domes en accessoires is overeengekomen tussen u en Arctic Dome AS. Alle formele aanvragen en/of vergunningen voor de bouwplaats moet u hebben.

5. Levering

Na productie en eventuele persoonlijke aanpassingen zullen alle domes en accessoires geleverd worden op locatie.

6. Montage

Er kan begonnen worden met de bouw van de Dome.

Geïnteresseerd in een Arctic Dome?