Arctic Dome Pakket

Wij bieden combinatie oplossingen aan voor de Arctic Dome 15 en de Arctic Dome 23. Wij stemmen deze pakketten af op uw wensen. Wij kunnen de Arctic Dome leveren met een geïsoleerde vloer, met vloerbedekking, 2 verschillende soorten verwarmingssystemen, stalen deur met slot en eventueel een binnen doek. Mocht u andere wensen hebben omtrent accessoires dan kunnen wij us assisteren met het aanschaffen van deze accessoires. Wij zijn oplossingsgericht.

Als u een Arctic Dome koopt met accessoires, hoeft u zich alleen nog maar zorgen te maken over de montage en de inrichting. Wanneer dit klaar is, is de dome klaar voor gebruik en bent u klaar voor het ontvangen van gasten, een paar dagen na de bestelling. Dat is uniek.

Geïnteresseerd in een pakket?

Technische informatie

Gebied ISO

1. Neem contact op

U kunt altijd contact met ons opnemen om uw plannen te bespreken. U heeft waarschijnlijk al nagedacht over de locatie en heeft misschien al foto’s en een eenvoudig plan van uw visie.

2. Krijg een voorstel

Wij zullen u helpen met het doen van een voorstel over het ontwerp van het kamp en welke accessoires daarbij nodig zijn. Vanzelfsprekend is dit voorstel niet-bindend.

3. Herziening

Wij zullen samen het voorstel herzien en veranderingen doorvoeren waar nodig. Daarnaast zal de bouw locatie worden bekeken en worden voorbereid.

4. Een overeenkomst is bereikt

Een overeenkomst over het aantal domes en accessoires is overeengekomen tussen u en Arctic Dome AS. Alle formele aanvragen en/of vergunningen voor de bouwplaats moet u hebben.

5. Levering

Na productie en eventuele persoonlijke aanpassingen zullen alle domes en accessoires geleverd worden op locatie.

6. Montage

Er kan begonnen worden met de bouw van de Dome.

Geïnteresseerd in een Arctic Dome?