Toilet module

De Arctic Dome 23 toilet module is de nieuwste toevoeging aan onze product portfolio. De module is uitgerust met een Pacto toilet en kan eenvoudig gekoppeld worden aan een van de deuren van de Arctic Dome 23. De module wordt volledig gemonteerd geleverd en is direct klaar voor gebruik. Als u een liever een andere opstelling wilt met een stromend water verbinding dan is dat mogelijk. Wij kunnen helpen met het opschalen van de toilet module zodat deze een volwaardige toilet en douche bevat. Neem contact met ons op en samen zullen we een oplossing vinden.

Geïnteresseerd in een toiletmodule?

Technische informatie

Vloeroppervlak 1.3 m2
Hoogte 215 cm
Breedte 100 x 130 cm

1. Neem contact op

U kunt altijd contact met ons opnemen om uw plannen te bespreken. U heeft waarschijnlijk al nagedacht over de locatie en heeft misschien al foto’s en een eenvoudig plan van uw visie.

2. Krijg een voorstel

Wij zullen u helpen met het doen van een voorstel over het ontwerp van het kamp en welke accessoires daarbij nodig zijn. Vanzelfsprekend is dit voorstel niet-bindend.

3. Herziening

Wij zullen samen het voorstel herzien en veranderingen doorvoeren waar nodig. Daarnaast zal de bouw locatie worden bekeken en worden voorbereid.

4. Een overeenkomst is bereikt

Een overeenkomst over het aantal domes en accessoires is overeengekomen tussen u en Arctic Dome AS. Alle formele aanvragen en/of vergunningen voor de bouwplaats moet u hebben.

5. Levering

Na productie en eventuele persoonlijke aanpassingen zullen alle domes en accessoires geleverd worden op locatie.

6. Montage

Er kan begonnen worden met de bouw van de Dome.

Geïnteresseerd in een Arctic Dome?