Waar kan in Arctic Dome plaatsen?

De Arctic Dome is specifiek ontworpen en ontwikkeld voor het ruwe en gevarieerde Noordelijke klimaat en past even goed bij de bergen als bij de zee. U, de gebruiker, bepaalt waar de Dome geplaatst moet worden. Arctic Dome kan elke uitdaging aan, zij het record neerslag in de bergen of nekbrekende windsnelheden bij de kust. Dit maakt de Arctic Dome een veilige keuze voor eenieder opzoek naar nieuwe uitdagingen.

In de Bergen

De Arctic dome is perfect voor gebruik in de bergen. De Domes zijn specifiek gebouwd voor het Noordelijke klimaar en kunnen zonder problemen gebuikt worden in de bergen, zowel in de winter als in de zomer. De nacht doorbrengen in een Arctic Dome, gecombineerd me skieen of hiken in de bergen is de perfect combinatie. De grote skylights in de Arctic Dome zijn ook goed gemaakt voor de bergen, waar de sterren en noorderlicht extra goed zichtbaar zijn.

In het bos

De Arctic Dome laat u de natuur en het bos op een unieke manier zien, waar u het gevoel krijgt van dichtbij de natuur te zijn zonder comfort op te offeren. Is zalm vissen uw hoofdactiviteit? De Arctic Dome geeft je de mogelijkheid om luxueuze accommodatie te verzorgen, dichtbij de rivier.

Aan de zee

Wat dacht u van comforabel de zon zien ondergaan na een volle dag plezier aan de zee? De Arctic Dome laat dit u aanbieden aan uw gasten, zonder de nood voor permanente objecten. De gasten kunnen dicht bij het water verblijven met de frisse zeelucht direct voor hun deur. Authentieker gaat het niet worden.

Andere mogelijkheden

De Arctic Dome is een excellente manier om uw aanbod uit te breiden als u een camping runt en op zoek bent naar een nieuw alternatief voor uw gasten. Als u een boerderij runt en op zoek bent naar accommodatie om gasten te ontvangen, dan is de Arctic Dome een goed en praktisch alternatief om dat te doen. De Domes zijn makkelijk om te monteren en te verplaatsen, terwijl ze significant goedkoper zijn om te bouwen dan permanente gebouwen.

Geïnteresseerd in een Arctic Dome?