Wanneer moet u voor de Arctic Dome kiezen?

De Arctic Dome is een product geschikt voor het hele jaar, zowel de zomer als de winter. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan voor uw wensen en wij hebben de accessoires voor elk seizoen. Hieronder ziet u voorbeelden van de Arctic Dome per seizoen. De unieke mogelijkheden die de Noorse seizoenen aanbieden maken de Arctic Dome het perfecte product. De Domes zijn gemakkelijk te verplaatsen en aan te passen (?) en zijn een kosten efficiënte manier om bestaande kansen te benutten.

Zomer

Biedt u activiteiten aan zoals: zalm vissen, walvis safari’s of pedellen en bent u op zoek naar een aantrekkelijk accommodatie aanbod? De nacht doorbrengen in een Arctic Dome zorgt ervoor dat uw gasten wakker worden in een comfortabel dubbel bed dichtbij de geplande activiteiten.

Herfts

Herfst in Noorwegen is misschien wel het mooiste seizoen en de natuur zijn fijnste lijkwaden, de lucht fris maakt en mogelijkheden opent. Jacht toerisme is al lang popular over de wereld en jachtkampen die comfortabel en luxueus zijn, zijn extra populair. De Arctic Dome biedt de mogelijkheid aan om een kamp te stichten op een kost efficiente en eenvoudige manier.

Winter

De Arctic Dome is perfect in combinatie met winterse activiteiten, zoals skiien, noorderlicht kijken en/of hondensleeen. Beeld u zich een actieve dag in; skieeen in een winter wonderland om vervolgens terugkomen in een warme knusse Arctic Dome, waar u geserveerd wordt met lokaal eten en drinken, terwijl u geniet van het uitzicht en de natuur.

Ons

Bent u nabij bergen met skimogelijkheden? Aangezien randoneé populair is geworden in noorwegen, is de markt voor connectie accommodatie mee gestegen. De Arctic Dome biedt mogelijkheden aan om luxueuze accommodatie aan te beiden naast aciviteiten, zonder de nood om iets permanents neer te zetten.

Geïnteresseerd in een Arctic Dome?